Politici și reguli importante

Fumat

Fumatul este interzis în toate zonele interioare ale Pensiunii Caezu. Vă rugăm să utilizați exclusiv zonele pentru fumat pentru ca toți oaspeții să se bucure de un mediu curat și plăcut.

Semineu / Foc de tabara / Gratar etc.

Pentru a te bucura din plin de frumoasa experienta a unui foc de lemne, acesta va fi realizat si intretinut exclusiv de catre personalul casei. Riscurile sunt prea mari pentru a face concesii în această privință.

Supravegherea copiilor

Supravegherea corespunzătoare de către părinții copiilor care sunt oaspeți la Pensiunea Caezu este necesară și crucială pentru a evita potențiale pericole, atât în interiorul casei, cât și în curtea interioară sau în exteriorul acesteia, pe malul lacului, la plajă, pe leagăne, cățăratul în copaci, mersul pe jos. , interacțiunea cu animalele etc.

Persoanele însoțitoare sunt responsabile și vigilente pentru a asigura siguranța acestor copii pe tot parcursul șederii lor la Pensiunea Caezu. Personalul nu este specializat în supravegherea copiilor și nu ne asumăm responsabilitatea pentru eventualele pericole/accidente pe care le-ar putea întâlni copiii nesupravegheați.

Parcare

Parcarea în aer liber este pe proprietatea Pensiunii Caezu și este gratuită. Vă sfătuim să nu lăsați obiecte de valoare în mașină, deoarece nu putem fi făcuți responsabili pentru eventualele furturi sau daune aduse vehiculelor oaspeților.

Accesul cu mașini în curtea interioară este interzis.

Standarde de igienă

Ne rezervăm dreptul de a refuza accesul sau de a întrerupe șederea oaspeților care nesocotesc în mod repetat și flagrant standardele de igienă.

Obiecte pierdute

Nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru articolele pierdute sau presupuse furate în sediul Pensiunii Caezu.

Securitate

Pentru siguranța tuturor din jurul casei și la recepția Pensiunii Caezu sunt instalate camere de supraveghere.

Anulare/Neprezentare/Taxă de penalizare

Pensiunea Caezu este o mică afacere de familie. Ne propunem să oferim oaspeților noștri cele mai bune condiții de cazare și alimente sănătoase și proaspete. Fiecare oaspete este important pentru noi și este tratat ca atare. Uneori apar situații neprevăzute și, prin urmare, orice anulare de ultim moment a unei rezervări confirmate implică taxe după cum urmează:

Pentru cazare – cu mai putin de 7 zile inainte de data inceperii sejurului atrage un cost echivalent cu intreaga valoare a avansului pentru cazare cu 50%; Pentru plecare anticipată, cazarea este taxată integral; Dacă rezervarea este anulată cu mai puțin de 24 de ore înainte de sosire, se percepe contravaloarea unei nopți de cazare (pentru întreaga unitate de cazare);

Pentru mese – cu mai putin de 5 zile lucratoare inainte de data inceperii sejurului atrage un cost echivalent cu 50% din pretul mesei pentru fiecare oaspete care nu se prezinta;

No show reprezintă o rezervare confirmată care nu a fost anulată, ducând la oaspetele să nu ajungă la Casa de oaspeți Caezu la data programată. În caz de neprezentare, suma plătită în avans este reținută integral.

Aceste politici sunt menite să asigure că fiecare oaspete are o experiență plăcută și să ofere un mediu sigur și confortabil pentru toți cei care aleg să ne viziteze.