Descoperiți gustul autentic al bucătăriei tradiționale la Casa de Oaspeți Caezu

Suntem încântați să anunțăm o nouă experiența pe care o oferim la Casa de Oaspeți Caezu – am deschis Punctul local gastronomic dedicat preparatelor tradiționale românești!

O experiență culinara ca la „mama acasă”.
La Casa de Oaspeți Caezu, credem că mâncarea este mai mult decât simplă hrană – este o conexiune profundă cu rădăcinile noastre și cu tradițiile care ne definesc. În spiritul acestui crez, Punctul local gastronomic oferă o varietate de mâncăruri pregătite cu dragoste și pricepere, exact așa cum le gătea mama acasă.

 

Ce vă oferim?
1. Ingrediente locale și proaspete
Toate preparatele noastre sunt realizate din ingrediente locale, atent selectate pentru a vă oferi cele mai autentice și delicioase gusturi. De la legumele proaspăt culese, la carnea de calitate superioară, fiecare ingredient reflectă angajamentul nostru față de calitate și autenticitate.

2. Rețete tradiționale
Bucătăria noastră este ghidată de rețete tradiționale. Fiecare fel de mâncare este pregătit cu atenție la detalii, pentru a vă oferi o experiență culinară care să vă amintească de mesele copilariei.

3. Atmosferă primitoare
La Casa de Oaspeți Caezu, dorim să vă simțiți ca acasă. Atmosfera noastră caldă și primitoare este locul perfect pentru a savura o masă alături de familie și prieteni, într-un cadru relaxant și confortabil.

Delicii pentru fiecare gust
Fie că sunteți un iubitor al preparatelor din carne, un vegetarian convins sau pur și simplu un gurmand curios, meniul nostru variat și delicios vă va satisface cu siguranță toate poftele. Iată câteva dintre preparatele pe care le puteți savura la noi:

Sarmale ca la mama acasă – umplute cu carne suculentă și orez, servite cu smântână proaspătă
Ciorbă de burtă – aromată și consistentă, perfectă pentru orice moment al zilei
Papanși pufoși – desertul tradițional românesc, servit cu smântână și dulceață de casă
Mămăligă cu brânză și smântână – un clasic al bucătăriei românești, ce nu trebuie ratat

Nu ezitați să ne vizitați pentru a experimenta gustul autentic al preparatelor noastre. Ne aflăm într-o locație pitorească și suntem pregătiți să vă oferim o experiență gastronomică de neuitat.

📍 Adresa: Str Fermei, nr 3, Nucsoara, jud Arges
📞 Contact: 0745029655 sau contact@caezu.ro, www.caezu.ro

Vă așteptăm cu inima deschisă să ne treceți pragul și să descoperiți deliciile tradiționale pregătite cu pasiune și dedicare la Casa de Oaspeți Caezu!Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți, oferte speciale și evenimente organizate la Casa de Oaspeți Caezu, nu uitați să ne urmăriți pe rețelele de socializare și să vizitați frecvent site-ul nostru. Vă promitem că vor fi multe surprize plăcute!